Laatste nieuws

Hieronder vind u het laatste nieuws...
 


Even voorstellen: Linde Olijmulder

26-02-2014

Hallo, ik ben Linde Olijmulder 20 jaar en ik woon in Tubbergen.
Ik heb de opleiding Allround Schoonheidsspecialist op het ROC in Almelo gevolgd, waar ik mijn schooldiploma Pedicuren behaald heb. Verder heb
ik als specialisatie acne behandelingen, pincementmassage en tevens heb ik mijn certificaat voor Shellac zetten behaald. Het lijkt me leuk jullie
te ontmoeten bij Beautysalon Maris.

Groetjes Linde


Afscheid Iris Overbeek

26-02-2014

Beste allemaal,

na 5 jaar met heel veel plezier bij Beautysalon "Maris" te hebben gewerkt, zal ik vanaf 1 maart een andere weg in slaan. Beautysalon "Maris" is een prachtige salon waar je voor diverse behandelingen terecht kunt. Deze diversiteit, de collegialiteit met Mariska, de gezellige klanten en fijne gesprekken maakten het plaatje compleet. Ik wil iedereen die ik de afgelopen 5 jaar heb behandeld, bedanken voor het vertrouwen en ik wens jullie allemaal het beste toe. 

Het heeft me altijd gekriebeld om mij te gaan specialiseren op het gebied van huidverbetering en alles wat hier mee te maken heeft. Nu mag ik als huidcoach gaan werken bij Clinique Dr. Don in Hengelo. Zij zijn een jong en groeiend bedrijf, op het gebied van huidverbetering, huidverjonging, couperose, acné, cellulitis, schimmelnagels en nog veel meer. Dit geeft mij de kans om mijn kennis te verbreden.

Nogmaals bedankt voor de fijne jaren.

Veel liefs en verzorgende groetjes,

Iris Overbeek

 

Op zoek naar een vakantie?

Wij verhuren een chalet op Recreatiepark 't Gelloo.

Klik hier voor foto's & informatie. 

Wist u dat

U iedere dinsdag ochtend tussen 9.00u en 10.00u kunt bellen voor informatie of een afspraak?

Wilt u toch graag op een andere dag/tijdstip bellen, dan is het mogelijk dat wij in behandeling zijn en u helaas niet te woord kunnen staan. Spreek gerust uw naam en nummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Willekeurige foto