Wilde pedique

Schaamt U zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Wilde pedique is een moderne cosmetische teennagelcorrectie met fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels.

Door de ontwikkeling van deze moderne correctiemethode kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Het product is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan. Hierdoor wordt het niet als storend ervaren.

€ 33,20

Heeft u een kalk- of schimmelnagel? Laat dit uw schoonheidsspecialiste dan van tevoren weten, voor het mooiste resultaat!           

Resultaat:

Voor de behandeling

Na de behandeling

Stoort u zich aan 1 of enkele nageltjes, omdat ze door het stoten of een schimmeltje er net niet zo verzorgd uit zien zoals u graag zou willen? Dan is deze methode ook iets voor u! Wij zorgen ervoor dat er een nagelcorrectie word toegepast op de gewenste nagel, zodat u weer met een volledig gezonde en mooie nagel de deur uitloopt.

Nagelcorrectie per nagel: € 7,50

Op zoek naar een vakantie?

Wij verhuren een chalet op Recreatiepark 't Gelloo.

Klik hier voor foto's & informatie. 

Wist u dat

U iedere dinsdag ochtend tussen 9.00u en 10.00u kunt bellen voor informatie of een afspraak?

Wilt u toch graag op een andere dag/tijdstip bellen, dan is het mogelijk dat wij in behandeling zijn en u helaas niet te woord kunnen staan. Spreek gerust uw naam en nummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Willekeurige foto